Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Amulett Infinity magiska Unity befogenheter skydd energi rosenkvarts Puffy hjärta hängsmycke halsband kJHUed8mhe

  • 880 antal i lager

SEK228

Qty:

CoolAmulets® samling. Handsnidade och särskilda präglade Puffy hjärtat Lucky Charm Pendant Necklace.Heart Charm storlek: ca 27mm. Den naturliga egenskaper av minerade ädelstenar definiera den unika skönheten i varje bit. Bilden kan visa skillnader till faktiska stenen i färg och konsistens. Kan eller kommer att ha prickar och Inclusions.Ready att bära med vackra rostfritt stål länk stil 18 tums kedja halsband, rostfritt stål länk stil 22 tums kedja Necklace.Comes med stil presentförpackningar.

Mycket speciell och handsnidade graverade Puffy hjärta Lucky Charm hängsmycke. Denna amulett hjärtat är graverat med evighetssymbolen magiska Unity befogenheter och redo att bära med rostfri kedja halsband. Hjärtat är huggen ur äkta och naturliga Rose Quartz ädelsten kristall och innehar metafysiska krafter av kärlek energi, skydd, lycka och helande energier.

Amulett Symbol innebörd:

Denna unika symbol representerar oändlig befogenheter, som omvandlas direkt till ägaren. Evighetssymbolen representerar också evigheten. I forntida Indien och Tibet föreställde det perfektion, enighet och oändliga möjligheter. Det är kopplat till magi och representerar olika maktbalansen.  I moderna tider, det blev en sekulär matematiska symbolen för infinity i tal, tid eller utrymme och används av många människor för att locka universum befogenheter av positiv energi, oändlig lycka och skydd.

Kärlek och lycka befogenheter Rose Quartz ädelsten:

Rosenkvarts är en kraftfull kärlek sten. Rosenkvarts är associerad med hjärtchakrat som en kristall av kärlek. Det lockar kärlek och hjälper ägaren till det att förbereda känslomässigt för kärlek. Rosenkvarts är den avgörande stenen för öka kärlek. Det stimulerar bodys kärlek centra och kan resultera i fred och trohet i engagerade relationer. Som en av de mest viktiga kristaller för att attrahera kärlek, det känslomässiga underhåll rensa ut emotionella bagage, omvandla negativa känslor, och lugnar heta temperament, som förbereder oss för kärlek. Den höga energin av kvarts ger rosenkvarts egenskapen förbättra kärlek i praktiskt taget alla situationer.