Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Amulett egyptiska Scarab återfödelse Ankh liv befogenheter andliga Onyx Totem hängsmycke halsband OtGZP3eADb

  • 1337 antal i lager

SEK190

Qty:

CoolAmulets® samling. Mycket speciell önskar sten tillverkad av äkta och naturliga Gemstone.Only äkta ädelstenar används och varje Amulet kommer att vara unik och en av Kind.Amulet Totem storlek: ca 2 inches. Alla konstverk är ingraverad ovanpå ädelsten. Färger och konsistens variera något att vara ljusare eller mörkare på grund av naturliga kvaliteter av Gemstones.Ready att bära med hög kvalitet bomull vaxat sladd som justerar från 15 upp till 24 inches lång och du kan bära det valfri längd som du önskar.

Detta halsband har gravyr av mycket speciella egyptiska Scarab återfödelse och Ankh liv befogenheter amulett. Denna Symbol är ingraverat på äkta och naturlig svart Onyx ädelsten och engagerar befogenheter av sten och Magic Symbol. Denna ädelsten ger andlig skydd befogenheter och också gör det andliga Protection Amulet Totem.

Betydelse av amuletten:

Scarab är egyptisk symbol för återfödelse och förmåga att återfödas. Rullande det är ägg boll av längs marken identifierades med solen och Scarab med den Gud Khepri som drev bollen av solen över himlen. Det var helig för de gamla egyptierna och ristades in amuletter. De gamla egyptierna använde Ankh stå för ordet liv och balans. Det kan också representera entusiasm, glädje av liv och energi. Det är närbesläktat till den loopas cross som kan betyda fertilitet och liv. Den forntida egyptiska personalen underteckna eller Gud personalen ankh, som tros också vara den hieroglyf som används för att symbolisera reproduktion och sexuell förening. Det är en av de mest potenta symboler som representerade i egyptisk konst, ofta utgör en del av dekorativa motiv. Ankh verkar åtminstone vara en utvecklad form av eller associerat med egyptiska tecknet för magiska skydd. I många hieroglyfer visades egyptiska gudarna som Isis, Anqet, Ptah, Khnum, Sobek, Tefnut, Osiris, Ra, Hathor och Anubis håller en ankh. Uppenbarligen var det känt som det nyckel-av Nilen, skapa en anslutning mellan jorden och livet efter detta. Dess latinska namn var ”crux ansata”, menande ”cross med ett handtag”. När gudarna hölls ankh, visade att de befallde befogenheter liv och död och att de var odödliga. Dessutom symboliserade ankh våren som flödade gudomliga dygder och elixir av odödlighet. Därför att hålla ankh var att dricka från brunnen av liv.

Denna tur Gemstone Halsband görs uteslutande av vårt företag. Vi skapade dessa ädelstenar med unika och en av typ magiska symboler, som kommer att följa dig varje steg på vägen. Ädelsten levereras med Silver färg gravyr och gör det mycket speciella smycke. Varje tur halsband är också gjord av äkta och naturliga enskilda ädelsten kristall och ger lycka, lycka och skydd befogenheter till dess omedelbara ägare.

LYCKA till och andliga krafter av svart ONYX GEMSTONE:

Med dess befogenheter effektivt i alla chakran är Onyx en mycket andlig sten. Dess primära funktion för spiritister är som en grundstötning sten som stärker anslutning av personen med jorden för att ge vägledning. Det används till att avsluta olycklig eller besvärande situationer. Onyx är i samklang med jordens energier och balanserar Yin och Yang. Det är grundande sten, värdefulla i svåra eller förvirrande gånger i våra liv. Extremt bra att människor som håller på att ”släppa” eller släppa de senaste bilagorna till ”människor, platser och saker. Absorberar och planar emotionell intensitet. Hjälper till att jämna ut ”berg-och dalbana Ride” av känslor. Svart Onyx är en enorm styrka leverantör, särskilt under tider av extrem stress. Onyx används till Deflect eller absorbera negativitet andras och på så sätt är en bra sten för skydd mot negativa krafter och influenser. Onyx var en gång mer värdefulla än guld, silver eller sapphire eftersom människor använt det själv skydd. Onyx skärper dina sinnen. Det stärker också självförtroende och ansvar. Utmärkt sten för att inleda processen för centrering och anpassning av den totala personen med en högre makt. Det hjälper oss att absorbera oavsett energi som vi behöver från universum.